Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

joi, 8 martie 2018

Povestea de 8 Martie



          Ziua mamei a fost una plăcută și emoționantă pentru mămicile Fluturașilor din clasa a III-a de la Școala Gimnazială nr.14. O contribuție la această zi minunată a adus-o și prezentarea primei piese de teatru de umbre ,,O poveste încâlcită,, din cadrul proiectului pe care Biblioteca Județeană Mehedinți îl are în parteneriat cu Școala Gimnazială nr.14, în care micuții le-au prezentat mămicilor munca lor din ultima perioadă și talentul actoricesc descoperit cu această ocazie. Evenimentul s-a încheiat cu alte surprize oferite mămicilor de ziua lor.
LA MULȚI ANI TUTUROR MĂMICILOR ȘI FEMEILOR DE PRETUTINDENI!

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...