Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

joi, 7 februarie 2013

Biblionet la Căzănești - Județul Mehedinți

          Noul serviciu de bibliotecă ,,Calculatoare cu Internet pentru Public" inaugurat azi în comuna Căzănești permite, comunității, accesul gratuit la noile modalități de comunicare și informare. Locuitorii comunei se pot bucura de acum, de un sediu de bibliotecă modern dotat cu mobilier nou și echipamente IT care asigură accesul la comunicare și informare.
          Dl. Primar Ovidiu Lădaru și consilierii locali au demonstrat că este nevoie de un loc special, unde locuitorii să poată beneficia de îndrumare și găsirea informațiilor necesare folosind resurse tipărite sau electronice. 
 

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...