Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

duminică, 6 aprilie 2014

,, Erasmus+ CURSUL PLUS de scriere de proiecte!”.

      În perioada 04 - 06 aprilie 2014, Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu” Mehedinți a găzduit cursul : ,, Erasmus+   CURSUL  PLUS de scriere de proiecte!”.
       Acest curs s-a adresat exclusiv reprezentanților ONG-urilor de tineret și instituțiilor publice care lucrează cu tinerii.

       Cursul este dezvoltat de ANPCDEFP, împreună cu Rețeaua Națională a Formatorilor Programului Tineret în Acțiune, în vederea continuării proiectelor de tineret în cadrul Programului de Finanțare Erasmus+. La sfârșitul acestui modul de formare, cei 18  participanți au înțeles cadrul unui proiect european de tineret, specific Programului European de Finanțare Erasmus+.
      Au fost trei zile intense, dar frumoase și folositoare pentru dezvoltarea profesională, dar și personală a participanților.