Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

duminică, 6 aprilie 2014

,, Erasmus+ CURSUL PLUS de scriere de proiecte!”.

      În perioada 04 - 06 aprilie 2014, Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu” Mehedinți a găzduit cursul : ,, Erasmus+   CURSUL  PLUS de scriere de proiecte!”.
       Acest curs s-a adresat exclusiv reprezentanților ONG-urilor de tineret și instituțiilor publice care lucrează cu tinerii.

       Cursul este dezvoltat de ANPCDEFP, împreună cu Rețeaua Națională a Formatorilor Programului Tineret în Acțiune, în vederea continuării proiectelor de tineret în cadrul Programului de Finanțare Erasmus+. La sfârșitul acestui modul de formare, cei 18  participanți au înțeles cadrul unui proiect european de tineret, specific Programului European de Finanțare Erasmus+.
      Au fost trei zile intense, dar frumoase și folositoare pentru dezvoltarea profesională, dar și personală a participanților.

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...