Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

marți, 10 iulie 2012

Biblionet la Breznița de Ocol - Județul Mehedinți

          Noul serviciu de bibliotecă ,,Calculatoare cu Internet pentru Public,, a fost lansat în comuna Breznița de Ocol fiind așteptat cu mult interes de către comunitate. Într-un spațiu primitor și modern, doamna bibliotecar Mladin Lavinia împreună cu echipa Biblionet a Bibliotecii Județene Mehedinți, a prezentat participanților avantajele tehnologiei moderne și beneficiile Proiectului Biblionet pentru comunitățile locale din întreaga țară.

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...