Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

vineri, 24 octombrie 2014

O zi la Biblioteca Județeană

          Parteneriatul încheiat între Biblioteca Județeană Mehedinți și Penitenciarul Mehedinți s-a concretizat astăzi într-o primă acțiune în cadrul căreia persoanele prezente cât și bibliotecarii au avut parte de o experiență inedită și emoționantă. Pentru câteva ore cei prezenți au lăsat de-o parte experiențele mai puțin plăcute prin care au trebuit să treacă și împreună cu bibliotecarii s-au conectat la o lume nouă și surprinzătoare a mediului virtual. Întâlnirea a fost una în care cu toții am învățat ceva și am împărtășit din experiența proprie.

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...