Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

marți, 25 august 2015

Caravana care aduce CULTURA la tine acasă          Lasă-te furat de lumea fascinantă a culturii, chiar la tine în oraș, cu Caravana Culturală, un proiect marca Inspire Group, în colaborare cu Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu" Mehedinți. 

          Sâmbătă, 29 August începând cu ora 19, Parcare Supermarket Cora, vei avea ocazia să vizionezi un film de colecție pe marele ecran și să câștigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson, Nestle, Nemira, Provident și Faurecia.
          În cadrul evenimentului companiile participante îți vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine și te invită să participi la activitățile interactive desfășurate la standurile lor.
          Ia-ți prietenii, familia, copiii și bunicii și fii prezent la cel mai mare eveniment din orașul tău!  
          Caravana Culturală de film și carte din România, (ediția a doua) este un eveniment care se desfășoară în 19 orașe mici și mijlocii din România și care aduce mai aproape de familia ta artiștii, autorii și titlurile preferate.

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...