Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

marți, 15 mai 2012

Biblionet la Hinova - Județul Mehedinți


          Ziua de 15 Mai 2012 a fost una deosebită pentru Biblioteca Comunală Hinova. În această zi a fost inaugurat noul serviciu de bibliotecă ,,Calculatoare cu Internet pentru Public,, eveniment la care au participat oaspeți de seamă:
   Paul Andre Baran – Director Program Biblionet, IREX România
   Andrei Crăciun – Coordonator regional IREX
   Clara Constantin – Manager Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici,, Caraș Severin
alături de Domnul Primar al Comunei Hinova Ion Ghițan, Domnul Viceprimar Ionică Moți, consilieri locali, cadre didactice, colegi bibliotecari din bibliotecile  mehedințene incluse în Proiectul Biblionet, reprezentați ai Bibliotecii Județene Mehedinți, precum și reprezentanți ai mass-mediei locale.