Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

sâmbătă, 23 februarie 2013

Filmul de sâmbătă

          Te-ai gândit vreodată că lumea în care care crește copilul tău nu este cea pe care ți-o doreai? Ai încercat să schimbi ceva sau crezi că un singur om nu are puterea de a schimba prea multe? Pentru că noi bibliotecarii știm că lumea se poate schimba, iar schimbarea începe cu propria persoană, am propus ca film de vizionat, în cadrul proiectului ,,Filmul de sâmbătă dimineața’’, un film care schimbă mentalități și deschide suflete. Am vizionat împreună cu elevii Colegiului Național Pedagogic ,,Ștefan Odobleja’’, filmul ,,Pay it forward’’ .

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...