Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Conferinței Internaționale a Bibliotecarilor Traineri

        

             În perioada 2-4 aprilie 2014 a avut loc la Sinaia, a IV-a ediție a Conferinței Internaționale a Bibliotecarilor Traineri. Tema conferinței a fost Biblioteca publică: spațiu de învățare pe tot parcursul vieții și au fost prezenți peste 130 de bibliotecari traineri, directori de biblioteci, invitați speciali, reprezentanți ai ANBPR, membri ai programelor similare din țările Global Libraries (Rep. Moldova, Turcia și Polonia) dar și o parte din echipa Fundației IREX, în frunte cu directorul Programului BIBLIONET - Paul Andre Baran.
          O conferință care a adunat idei, oameni, cuvinte și povești frumoase despre serviciul de formare din bibliotecile publice și despre bibliotecarii formatori care schimbă vieți, în fiecare zi.
Felicitări tuturor!!!
 
  

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...