Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

marți, 6 iunie 2017

,,Dacă citești, câștigi!'' - ediția a IV-a

          În perioada 05.05 - 29.05.2017, în Secția de Împrumut Carte pentru Copii, s-a desfășurat cea de-a IV-a ediție a Concursului de lectură ,,Dacă citești, câștigi!''. Concursul s-a adresat copiilor din clasele a V-a și a VI-a. Premierea câștigătorilor acestei ediții a concursului a avut loc, ca în fiecare an, în cadrul evenimentelor desfășurate cu ocazia zilei de 1 iunie - Ziua Internațională a Copilului.

Ziua Internațională a Copilului

          Ziua Internațională a Copilului, celebrată în România pe data de 1 iunie, a fost prilej de sărbătoare pentru copiii ce au vizitat Biblioteca Județeană ,,I. G. Bibicescu". Ei au participat la diversele acțiuni specifice vârstei lor: au ascultat povești, au desenat, au vizionat filme.