Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

joi, 12 aprilie 2012

Biblionet la Eșelnița

                  Ziua de inaugurare a noului serviciu de bibliotecă ,,Calculatoare cu Internet pentru Public,, a fost așteptată cu nerăbdare de către membrii comunității din Comuna Eșelnița. Într-un spațiu primitor, doamna bibliotecar Moacă Elsabeta împreună cu echipa Biblionet a Bibliotecii Județene Mehedinți, a prezentat participanților beneficiile Proiectului Biblionet pentru comunitatea locală.

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...