Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

marți, 13 noiembrie 2012

Biblionet la Dumbrava de Jos - Județul Mehedinți

          În data de 13 noiembrie 2012, în comuna mehedințeană Dumbrava de Jos a avut loc inaugurarea noului serviciu de biblioteca: ,,Calculatoare cu Internet pentru Public,,. La eveniment au luat parte numeroase personalități locale: Primar Cioană Marin, Viceprimar Vasilescu Vergil, Contabil Roman Cornel, consilieri locali, cadre didactice și reprezentanți ai Bibliotecii ,,I.G.Bibicescu,, Mehedinți.


Autoritatea locală a înțeles importanța noului serviciu de bibliotecă pentru comunitatea din care face parte și a oferit suportul permanent în implementarea programului.