Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

marți, 17 septembrie 2013

Biblionet la Oprișor - Județul Mehedinți

          Elevii care învață în școlile din mediul rural trebuie să aibă acces la informații la fel ca cei din mediul urban. Așa se face că prin intermediul programului Biblionet, au fost îmbunătățite serviciile de bibliotecă în comuna Oprișor prin dotarea acesteia cu echipamente IT moderne, care le permit copiilor să acceseze internetul atunci cand vin la bibliotecă. Noua sală de lectură dotată cu aparatură electronică și calculatoare de ultimă generație a fost inaugurată, astăzi, în prezența conducerii bibliotecii județene I.G. Bibicescu, a primarului comunei și a reprezentanților consiliului local. 

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...