Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

miercuri, 22 iulie 2015

''American Shelf''


          Biblioteca Județeană Mehedinți a primit vizita doamnei Marjorie A. Stern, atașat cultural al Ambasadei Statelor Unite, care a facut o donație de carte îmbunătățind astfel fondul de carte  ''American Shelf'' al Bibliotecii Județene Mehedinți. 
          Colecţia reprezintă o donaţie de lucrări de referinţă, ficţiune şi non-ficţiune din partea Centrului Cultural American din Bucureşti. Printre lucrările care se regăsesc la Raftul American, se numără colecţia de literatură clasică ''Library of America'', albume de artă, cărţi de metodologie pentru profesorii de limba engleză. 
 

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...