Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

vineri, 19 iunie 2015

18.06.2015 - Dublă lansare de carte

Dublă lansare de carte  la Casa Tineretului, coordonată de către profesorul și scriitorul Dan Șalapa la care au participat personalități culturale mehedințene și naționale.
Autoarea Gabriela Mimi Boroianu a lansat volumul de versuri Cântând iubirea un volum deosebit prin sensibilitatea pe care o transmite.
Scriitor de expresie ucraineană și română, publicist, grafician și membru al Uniunii Scriitorilor din România și al Uniunii Naționale a Scriitorilor din Ucraina, Mihai Hafia Traista a lansat volumul de nuvele și povestiri - Aproapelui cu ură.