Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

vineri, 7 martie 2014

Cântec pentru mama

          În săptămâna 03 – 07 martie 2014, Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu,, Mehedinți a desfășurat o serie de activități dedicate sosirii primăverii, mărțișorului și zilei femeii. 
          Astfel, la Biblioteca Județeană s-au desfășurat ateliere de confecționare de mărțișoare, expoziții de pictură, expoziții de carte și diverse programe artistice dedicate sărbătoririi femeilor de pretutindeni.  Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu elevi și cadre didactice ale instituțiilor de învățământ partenere: Liceul de Arte ,,I.Șt.Paulian”, Liceul Tehnic ,,Domnul Tudor”, Școala Gimnazială cu clasele I – VIII nr.3.
Pe lângă spectacolul oferit, elevii Liceului Tehnic ,,Domnul Tudor” au prezentat și o inedită realizare a Cercului de creație literară ,,Lira lui Orfeu , o broșură cu poezii sub denumirea de Caiet de primăvară.

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...