Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

vineri, 7 martie 2014

Cântec pentru mama

          În săptămâna 03 – 07 martie 2014, Biblioteca Județeană ,,I.G.Bibicescu,, Mehedinți a desfășurat o serie de activități dedicate sosirii primăverii, mărțișorului și zilei femeii. 
          Astfel, la Biblioteca Județeană s-au desfășurat ateliere de confecționare de mărțișoare, expoziții de pictură, expoziții de carte și diverse programe artistice dedicate sărbătoririi femeilor de pretutindeni.  Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu elevi și cadre didactice ale instituțiilor de învățământ partenere: Liceul de Arte ,,I.Șt.Paulian”, Liceul Tehnic ,,Domnul Tudor”, Școala Gimnazială cu clasele I – VIII nr.3.
Pe lângă spectacolul oferit, elevii Liceului Tehnic ,,Domnul Tudor” au prezentat și o inedită realizare a Cercului de creație literară ,,Lira lui Orfeu , o broșură cu poezii sub denumirea de Caiet de primăvară.