Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

joi, 10 mai 2012

Biblionet la Poroina Mare - Judeţul Mehedinţi

Noul serviciu de ,,Calculatoare cu Internet pentru Public,, a fost inaugurat și în comuna Poroina Mare în prezența echipei Biblionet a Bibliotecii Județene Mehedinți și a autorităților locale. Printre invitați s-au numărat: Anuța Dan - Primar Comuna Poroina Mare, Călinescu Ivona - Secretar, Cadre didactice Anuța Nina și Pană Mioara, utilizatori și elevi din comunitate. Doamna bibliotecar Draghi Constanța a ținut să mulțumească echipei Biblionet și Domnului Primar pentru sprijinul acordat în implementarea acestui proiect. Cu toții au fost impresionați de echipamentul primit în biblioteca lor.
Mai mult gazdele au ținut să prezinte un filmuleț despre Primăria și Comuna Poroina Mare realizat cu ajutorul noii tehnologii primite de către voluntarul bibliotecii Pereanu Adrian. Entuziasmul loculitorilor din Comuna Poroina Mare a demonstrat încă o dată că programul Biblionet este de un real folos venit în sprijinul comunităților rurale din județul Mehedinți.

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...