Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

vineri, 22 martie 2013

Ziua Mondiala a Poeziei

          Cu ocazia zilei Internaționale a Poeziei, Biblioteca Județeană I.G.Bibicescu a organizat în data de 21 Martie o serie de manifestări culturale pentru a marca această zi. Elevi pasionați de poezie dar și dascălii care-i îndrumă de la Colegiul Național Pedagogic, Liceul Gheorghe Țițeica, Grupul Școlar Decebal, precum și elevi ai Liceului Național Traian au luat parte la acest moment aniversar. Nici actorii Companiei Teatrale Atmospher 2011 nu puteau rata momentul și au pus în scenă pentru public una dintre piesele lui I.L.Caragiale.