Biblioteca Judeteana " I. G. Bibicescu " este o bibliotecă cu profil enciclopedic aflata în slujba comunităţii judeţene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii.
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

vineri, 30 martie 2018

Învățăm altfel, la bibliotecă


Săptămânile 19-23 martie si 26-30 martie, au constituit perioada, în care mai multe instituții de învățământ au programat Săptămâna Altfel. Biblioteca, a fost, se pare, unul dintre locurile preferate, atât de elevi, cât și de profesori, de desfășurare a numeroase activități interesante, în care s-au întâlnit acumularea de noi cunoștințe și petrecerea timpului liber, acestea îmbinându-se în cel mai plăcut mod.  Aceste săptămâni au fost desfășurate sub semnul istoria altfel, prin desfășurarea unor lecții de istorie și ateliere creative specifice anului centenar. 
A fost încurajată lectura prin citirea de povești și poezii, ținând cont, că acum celebrăm și una din marile autoare de poezii dedicate copiilor, Elena Farago. 
Evenimentele s-au desfășurat în colaborare cu elevii de la : Grădinița Nr.3, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII  Nr.3, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Nr.9, Școala Gimnazială Devesel, Colegiul Național Pedagogic  ,,Ștefan Odobleja,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu