Despre noi

Fotografia mea
Drobeta-Turnu Severin, Mehedinti, Romania
Instituție Publică de Cultură, aflată în subordonarea și finanțarea Consiliului Județean Mehedinți
Biblioteca Județeană " I. G. Bibicescu " Mehedinți este o bibliotecă cu profil enciclopedic, aflată în slujba comunităţii mehedințene, permiţând accesul nelimitat şi gratuit la colecţii, baze de date şi la alte surse proprii de informaţii .
Asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente, petrecerii timpului liber şi dezvoltării personale a utilizatorilor, fără deosebire de statut social ori economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religioasă ori etnică.

vineri, 30 martie 2018

Învățăm altfel, la bibliotecă


Săptămânile 19-23 martie si 26-30 martie, au constituit perioada, în care mai multe instituții de învățământ au programat Săptămâna Altfel. Biblioteca, a fost, se pare, unul dintre locurile preferate, atât de elevi, cât și de profesori, de desfășurare a numeroase activități interesante, în care s-au întâlnit acumularea de noi cunoștințe și petrecerea timpului liber, acestea îmbinându-se în cel mai plăcut mod.  Aceste săptămâni au fost desfășurate sub semnul istoria altfel, prin desfășurarea unor lecții de istorie și ateliere creative specifice anului centenar. 
A fost încurajată lectura prin citirea de povești și poezii, ținând cont, că acum celebrăm și una din marile autoare de poezii dedicate copiilor, Elena Farago. 
Evenimentele s-au desfășurat în colaborare cu elevii de la : Grădinița Nr.3, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII  Nr.3, Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Nr.9, Școala Gimnazială Devesel, Colegiul Național Pedagogic  ,,Ștefan Odobleja,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

  , ,Atlas Germanie Specialis sev Imperium Romano-Germanicum”, autor Iohann Baptista Homann, apărut la Nürenberg, în 1935. Johann Baptist Ho...